erotická Jízda Lodí

Bylo to v létě roku 2009. Ute bylo teplo a vítr. Milují pár Jonathan a Erica byli v Jämtland na Erica zemi místo. Byli tam k účasti na Spřízněná strana. Ale už několik dní před tím, než tam se seznámit s okolím. Země byla hned vedle jezera a pár žil na dvůr, a další byl statek, který byl ve vlastnictví několika příbuznými Erica.

Stejně jako většina párů v lásce rád mladé lidi, aby se každý den, jak to přijde. Někdy káva na pěkný obchod s kávou, nebo se projít na večer ve městě, nebo jen umgåsi dobré přátele. Ale jako většina párů a lidí rád mazlení se sebou a se dotýkat každého jiný je těla.

Pár opravdu miloval milování s sebou. Před několika měsíci, oni testována poprvé sex venku, což bylo něco nového pro oba z nich. To byla předehra k sérii vzrušujících dobrodružství. Mluvili na sebe, že by měli najít vhodné místo v tomto dokumentu prostředí, kde oni byli nyní mít na.

Teď šli na procházku, když Erica dostal rozmaru a zašeptal. – Vzali jsme na loď a šel včera který byl velmi útulný, ale nemyslíte si, že by to bylo ještě zábavnější, kdybychom měli sex, že? Ona s úsměvem. Ten se začervenal. -. Rozhodně můžeme samozřejmě ke stažení plavky a tak a jít dolů k jezeru.

Řekl a udělal, oni přinesli zařízení. Pokud va v loděnici, mravenčilo extrémně v žaludku Erica. Ach můj bože, co když se její rodina věděla o tom, co se bude dělat ve člunu, a především, co v případě, že by se bez vázání. Co by být důsledkem? Ale co člověk neví, kdo cítí, není špatný off, pomyslela si, a skočil do člunu.

Jonathan se vesla a začal veslovat. Byl dobrý, jednou šli kolem lodi dům a farmu. Všimla si, že začal přemýšlet, že bylo horko. Toužila, dokud si sundal tričko, milovala vidět jeho magrutor. Brzy, oni vesloval kolem i jiné chalupě, že její příbuzní vlastnictví. Jonathan vytáhl košili. By to, aby to bylo brzy čas si myslel, Erica a začal se usmívat. Ona hodinky Jonathan a viděl, že čím více zatáhl, tím víc se potil. -. Jste unavení? Řekla, a položil hlavu na SNE. Vzala si palec do pusy a pomalu začal sát to, pak si vzala druhý prst a pak dva a vypadala, jako by opravdu olizovat na něco úplně jiného. Jonathan zasténal. Myslel si, že to bylo velmi pokušení vidět jeho přítelkyně drží na jak kde. Najednou nemohl držet se, vytáhl vesla a rozepnul si kalhoty, udělala to samé s ní. Sundal si spodní prádlo a mohla zahlédnout jeho jemné genitálie. Šla k němu, hladil jeho stehna a začal ho pomalu sát hlouběji a hlouběji, zasténal rozkoší. Byla dobrá, že je její věc, aby ho potěšil je rád, že. Náhle přerušil, s úsměvem, na jen to, že posměšný způsob, jak by mohla dělat. On jí dal nadržený pohled, rychle sundala kalhotky. Ten se přikrčil, dostali jak jsem řekl, se nezdá, co dělají s. Pohladil její stehno a pak se přesunul na její ochlupení a začal mírně rychle a metodicky se špičkou jazyka dotkl její pohlaví. Zavrkala k chtíčem, byl tak velmi dobrý v tom, co udělal. Ale najednou se zastavil, věděla, že to udělal schválně. Vzhledem k tomu, že rád dráždit, které milovala, že to udělal.

Místo toho se posadil na koleno před ní. Stiskla na jeho bradavky, s výsledky, že udělal totéž na ní. Pak se umístí níže v člunu. Ležel na vrcholu ní. Právo rychle a metodicky, on přinesl jeho penis do ní, ona sténala rozkoší a stejně tak on. Byli Rytmická se to na chvíli. Pak se obrátil k Erica asi tak, mohl vzít její bakifån. Který byl postoj, že zejména milovala. Byli s ním déle. Pak se obrátila na nové. Posadila se na loď a vzal nohy a dát je na ramena. Naklonil se k ní a najednou se jeho penis na Nový uvnitř ní. Okamžitě věděl, že je hlubší a začal rychleji s rytmem, zatímco zasténal a ona byla udýchaná rychleji a rychleji. Nakonec, oni dosáhli vrcholu a přišel o ni. Souprava byla tak natolik, se trochu rozběhl se na nohy. Usmála se a řekla; – To zlato bude vzpomínka na celý život. Absolutně, řekl.

Najednou se vzdali hlasitý smích. Pak se dal na oblečení a plavil se zpátky na farmu znovu.


Leave a comment