saras Noc Se Ztratil

Rozhodl jsem se, že Sarah přijde KL 19:00, ani o minutu dříve a ani o minutu později. Protože pak by bodnutí bodnutí na dlouhou dobu. Řekl jsem Sáru, že ona nosit krátké sukně, top, sandály a nic víc. Její vlasy v těsné cop uzlu. Přišla pod mým dohledem 19:02 a byla to moje hodinky jsme šli po. Okamžitě, když přišla přede dveřmi, jsem ji s tvrdou facku potkal. Omluvila se, autobus byl opožděn …… Brzy přišla druhá facka. Žádné výmluvy, řekl jsem jí. Dole na koleno, dobře koleno Plácl jsem ji s jezdeckým bičíkem. Creep teď přede mnou do obývacího pokoje!

Když se začala plazit, viděl jsem, že ona měla tanga na sama o sobě. Dal jsem jí tři rychlé šlehne s jezdeckým bičíkem. Řekl jsem, že to bude bolet, kdo dřív přijde příliš pozdě, pak zkuste spoustu výmluv a kalhotky Máte na vy! Už jsem ti to řekl, poslouchat? JOoooo má tě, ale …. plácnutí, KLATSCH.oooH AJJJJ ….. ALL RIGHT tak prostě nezajímá, co říkám? Neee já ne …. Udělat tě přes soffryggen! A tak Nechci slyšet nahlédnout od vás Celý večer, ne až se dostanete slovo, förståt? Ano ….. Va Už Říkal jsem vám, že můžete mluvit? Ne, pak jak být zticha!

Ptám se jí, ležet nehybně. I zmizet na chvíli získat lubrikant, který jsem třít její kretén se. Je to jen na pastinák snadněji proklouznout do. Je to trochu přeplněná, ale běžím, mohu říci, že dnes jsem tännja prdel na hranici nedostatku míchání. Já zůstanu se trochu, ale je to jen projít na hranici jejího zadku.

Začnu tím, že jí 30 až 40 rap s koženým bičem. Ona příval ven a kňučí. AAjjjjjjjjjj Ajjjjjjjjj. Nemůžete určitě být zticha, aby Budu vybrat ohlávku, že jsem dal do pusy a stáhne pevně kolem krku. To byl starffet pro pozdní příchod. Nyní přichází trest, protože jste měli kalhotky sami. To bude bodat. Nyní budu vám 30 ran s matným bičem posledních 10 ran budu trvat na všechno, co může ….. Po 20 ranám tak nějak Udělám pauzu až asi 5 minut. To je výprask bude mít lepší värkan. Začnu znovu a posledních pět řasy, vidím, že se opravdu nic nestane.

Dal jsem na tv na chvíli a požádat ji, aby natáhnout trochu na budete tak neměla dostat bolí záda. I složit ohlávku a dá jí sklenici piva. Já sám jsem sedět na gauči a řekne jí, že si může probíhat na sedí na podlaze koleno a rovná záda. Moje narozeniny je na její sklenice s více piva, bude to samozřejmě záležet na Uvidím, jak dlouho to může zůstat.

Když jsem ji nechal odpočinout jednu hodinu seděl na koleno a rovnou jsem vyplnit sklo jeden poslední čas, a žádá ji, aby ho zabalit. I vyzvednout pár kolíčky na prádlo, které jsem PIN bradavky. Ona kňučí ji požádat, aby své nohy přes opěradlo pohovky. Teď jsem se představit pastinák do nejhlubší části. Vypadá to na Sara že to opravdu bolí. Snaží IMot, ale obdržíte jen plácnutí do zadku a nařízeno ležet. Připevněte lano do stropu, se váže Sara ruce pevně a táhne ji tak, ona stojí na toe. Řasy s velkým jezdeckým bičíkem přes záda. Pokračování pomalé tempo, aby naplácat varanan šunku. Nechal jsem ji stojan v této pozici, že jsem dal ji, asi 15 min. S neustálým pohybem pevný, volný, nikdy neví, kdy to bolí moc extra. Já jsem před ní, aby jí ňadra stejnou léčbu.

Nechal jsem ji na zem a požádat ji, aby na druhé straně stolu se váže na nohy a ruce, aby ona se nemůže pohybovat jeden milimetr. Teď bude mít ztratil na Pussy s malým koženým bičem. Křičí na Ajjjjjjjjjjjjjjjj …… to mi brání tím, že vloží roubík do úst, tak Tady máš teď uslyšíte nic. Podívejte se, jak Sara začíná nyní bolest přidělené na je to nejlepší, co ví, aby se výprask a ponížení. Pro robertka a otočte vibrace Max. Vidět, že existují jít pro ni, ne ne tak zábava, nebudeme mít jako I vypnout robertka. Jsem si sednout a otevřít další pivo a sledovat krása, která spočívá zcela bezmocný. Ona je tak FIN kde hom je.

Pocit, že jsem stále moč, by mělo být i pro Sara, ona má více piva než já. Odstraňuje roubík jí dát další pivo ptá se uniknout, ale nemohu dovolit. Ona prosí a prosí, aby jít a pee, ale dát jen roubík znovu, aby se zabránilo sluchu ní. Jak Whip jsem bröstena protože nedostala povolení mluvit.

Teď vidím, že se snaží opravit se to čůrat na sama o sobě. Budu si misku, které jsem dal na podlahy, když se chystá čůrat i.Men před tak Jsem ji lechtat tak opravdu znamená bojovat za to, aby úniku nic. Síť z ní a řekne jí, aby stát na v podřepu nad miskou. Vše, co přichází, aniž byste museli lízat upp.Och nemáte čůrat, dokud neřeknu, že je to v pořádku! Schválně jsem si vzal malou misku, že jsem věděl, že nebude trvat věčně líbat. To znamenalo, že musela zůstat na příště se dostane na záchod, nebo lízat podlahu v čistotě. Nepohnula mísu poté, co ji umístit. Byl jsem škádlil trochu s ní, protože je to opravdu těžké stát na squatting pokračoval jsem ji lechtat, a řekl: teď kannske chceš na záchod, ale nemůžete. Nalil půl sklenice piva, viděl jsem, jak se usmála špatně řekl jsem pít to, aby vám čůrat před. Je to rychle se napil. Jak jo jo chytrý jsi teď kannske chceš víc, Neeeeeeeeeej prosím ….. zaklepal jsem ji tvrdě do zadku. jak ztratila rovnováhu. Ano ha jo tak jste nebyli tak pee pak protože ty víš, že tě potrestat, když děláte něco, co nechápu. Seděla v ruce se uživit a mluvil, aniž by bylo řečeno. Stojan na všechny čtyři tak měli byste dostat 10 ran pro vaše neposlušnosti. Jsem zaklepal na 10 pěkně tvrdé údery na jak zadek a záda. Nyní si můžete dát sami na v podřepu a pee řekl jsem.

Ráda čůrat tak Teprve přesné nohy mokré, takže uvědomila si, že jídlo bylo tak projít malé. Začala se štípnout a trdde že bych vyprázdnit kočička, ale tak, nebyl nápad. No a pak je to jen, že začnete uklízet po vás pak. Meeen, ale já bych se dostat pee. No, to je to, co jste udělali na podlahy. Jen budete muset začít čištění. Mezitím se lapované se praštil mě s ní koženou bičem.

Užíval jsem sledoval její plazit a to pricis jí bylo řečeno. Nyní, všichni dobře dobře, že jsi skoro stojí orgasmus, leží nyní na podlahy a hrát sám se sebou, můžete použít vibrátor, pokud budete chtít. Seděl jsem v křesle před ní, aby si to, co jsem viděl. Dal jsem jí pár ran bičem v mezidobí.

Když přišla ona křičela její orgasmus. Zeptal jsem se jí, aby se oblékli mě, a pak pokračoval do ložnice, kde jsme v prdeli a ona mi odsát. Požádala jít na WC. Ale bylo to ne proto, že jsem si myslel, že jsme si vyzkoušet něco nového. Měla by se mají plenky na a aby v ní. Jak jsem seděl na plenka, řekla jsem si, že by se její místo v psím košíku, kde ona byla vždycky spí, když byla na navštívit se mnou. Dal jsem na ní vodítko, které jsem formoval malé bjälror na jak neměla by být schopen dělat nic, aniž bych probudil …………… END ……………….. ……

Prosím, dejte mi chválu a vinu za to, pokud si myslíte, že o tom, aby Existuje více!


Leave a comment